Sustainable Networking

Tag jeres bæredygtighed til det næste niveau i samarbejde med ligesindede

Hvordan kan bæredygtig ledelse være medvirkende til at skabe både velvære for medarbejderne, et bedre samfund og en bedre planet? Og vel og mærke uden at det går ud over bundlinjen.

Vi driver to netværksgrupper, der begge mødes 6 gange årligt. Omdrejningspunktet i begge grupper er bæredygtighed og PIC testen til en værdi af kr. 11.250 er inkluderet i begge grupper.

Sustainable Business

I dette netværk er målet at gøre bæredygtighed til en integreret del af medlemmernes strategiske ledelse og deres virksomheds værdikæde. Fokus er på Procurement, kommunikation, 

forretningsforståelse samt den vigtige rolle som bindeled mellem den daglige operationelle ledelse og virksomhedens topledelse og bestyrelse.

Medlemsprofil: CFO’s i almindelighed og CPO’s i større virksomheder.

Læs mere her: Download PDF

Hvis du vil ringes op ang. medlemskab, så udfyld gerne formularen herunder:

Sustainable Procurement

I dette netværk er målet at gøre bæredygtighed til en integreret del af medlemmernes operationelle ledelse og deres virksomheds værdikæde med særligt fokus på procurement.

Medlemsprofil: CPO’s, Head of category, Supply Chain Managers, Indkøbschefer/direktører, IT chefer, CIO’s, Head of Vendor Management samt specialister og rådgivere indenfor Sustainability.

Læs mere her: Download PDF

Hvis du vil ringes op ang. medlemskab, så udfyld gerne formularen herunder: