Er jeres virksomhed gearet til fremtidens krav om bæredygtighed? ​

Forstå, hvordan du vender FN’s verdensmål til ny forretning.
Med en Positive Impact Commerce (PIC) Assessment hjælper vi din virksomhed til at fastslå præcis, hvor I ligger i forhold til FN’s verdensmål i relationen med jeres leverandører.

Man kan kalde det en baseline for bæredygtige leverandørrelationer, som hedder ”Positivt Impact Commerce Rating” FN’s verdensmål byder på enorme muligheder for danske virksomheder. Hvis altså de griber chancen og er med fra start. Uanset vi er klar eller ej, så kommer verdensmålene. De er vedtaget af samtlige 193 medlemslande og vil i de kommende år blive implementeret ned igennem samfundet, videre ned i erhvervslivet og i vores enkelte virksomheder.

I kan enten vælge at tage en ”lite” version af PIC testen på ca. 40 spg. eller den fulde test (basic), der går helt op til 129 spg.

I begge tilfælde vil testen blive leveret via en faciliteret workshop, hvor deltagerne bliver hjulpet til at finde de korrekte svar og modtage træning i bæredygtigt lederskab.


Deltagerne vil gå derfra med en ”rating” og en konkret handlingsplan for, hvordan de kan komme nærmere FN’s verdensmål og skabe en mere bæredygtig virksomhed.


I kan vælge at tage testen for jeres virksomhed alene på en åben workshop, hvor andre virksomheder også deltager, eller I kan vælge at invitere et udvalg af jeres vigtigste leverandører med på en lukket workshop, sådan at de også kan tage testen.

PIC Lite​

Løsning 1 (2 pladser på åben workshop):
Virksomheden alene:
kr. 5.625
Løsning 2 (Lukket workshop):
Virksomheden +
10 leverandører:
Fra Kr. 43.000

PIC Basic

Løsning 1 (2 pladser på åben workshop):
Virksomheden alene:
kr. 11.250
Løsning 2 (Lukket workshop):
Virksomheden + 10 foretrukne leverandører:
Fra 86.625

Tag testen hjemmefra

Du kan også vælge at tage testen alene – uden at deltage på en workshop. Prisen for testen er den samme og vi anbefaler ikke, at man tager den ufaciliteret, eftersom der typisk rejser sig en del behov for afklaring og hjælp til at udfylde testen korrekt.

Men hvis du foretrækker dette, så udfyld skemaet herunder, så sender vi dig testen.