Om Sustainable Procurement​

Hvorfor?

Sustainable Procurement muliggør salg og skaber ad den vej profitable virksomheder

Hvad?

3 dokumenterede og prisvindende digitale løsninger for Procurement, Vendor & Risk Management samt Bæredygtighed der dækker hele virksomhedens Supply chain – tilsat rådgivning, ledelses-coaching og -træning for at sikre et bæredygtigt fremtidigt set-up

Hvordan?

Procurement:
Analytics, Automatisering, Markedsplads og Buy Desk (for at ta’ hånd om den lange hale af spend fra mindre leverandører) leveres fra Simfoni’s digitale platform og varetager alle elementer, der indgår i driften af en professionel og velfungerende procurement praksis og kan potentielt leveres som ”Procurement as a Service”

Vendor & Risk  Management:
Contract Mgt., Relationship Mgt. & Risk Management leveres via den digitale platform fra Brooklyn Vendor Assurance med formålet at sikre realiseringen af værdien skabt af den professionelle procurement praksis og forøgelse af denne værdi gennem videreudvikling af leverandørrelationerne.

Bæredygtighed:
Positive Impact Commerce – få din PIC Rating på plads og skab herved din baseline for leverandørrelationen baseret på FN’s Verdensmål og skab herigennem muligheden for at realisere en bæredygtig og profitabel forretning

Ledelse

Foto-Søren Mølby Henriksen

Søren Mølby Henriksen

+45 29 47 23 86
smh@sustainableprocurement.dk

Erfaren økonomi, og procurement ekspert. 6 års erfaring som Procurement ansvarlig i Danske Bank og 7 års erfaring som IT procurement ansvarlig i Nordea. Foredragsholder og underviser i økonomiledelse, salg og bæredygtig procurement.

Foto-Thomas Rex Frederiksen

Thomas Rex Frederiksen

+45 22 10 33 70
trf@sustainableprocurement.dk

Business-mentor, leadership-coach og ekspert i formidling. Mangeårig erfaring som iværksætter, business-angel og investor. Foredragsholder, underviser og Network Director i leadership, kommunikation og strategisk networking.

Stifter af bl.a. Microworld Gruppen, Camp True North, Speakers Club, Elevate og Academy for Public Speaking samt Sustainable Procurement.

Priser og anerkendelser​

De virksomheder, som vi repræsenterer i Norden og Baltikum har vundet en lang række priser – herunder et udtræk