Procurement

AI-drevet forbrugsanalyser løser mere end bare indsamling af data

Brug machine learning til at opnå 100% gennemsigtighed

Indsamling, rensning, normalisering og klassificering af data er de første skridt til at løse mange typer af indkøbsproblemer.

Hvis dine udgiftsdata ikke inkluderer transaktioner fra alle systemer eller ikke er kategoriseret til niveau 4+, ved du muligvis ikke præcis, hvor dine indkøbsrisici og muligheder findes.

Vores Simfoni Spend Analytics har dashboards der visualiserer alle indkøbsområder og giver en ekstrem grad af filtrering, klassificering og normalisering, der gør det muligt for jer at fokusere på de områder, der påvirker din virksomhed mest. Og vores dashboards øger synligheden til alle niveauer i jeres team.

Uanset om du er økonomiansvarlig, sourcing-specialist eller procurement ansvarlig, leverer Analytics datahåndtering, mulighedsvurderinger og beslutningsgrundlag til datadrevede indkøbsbeslutninger.

Muligheder & Benchmarking

Kend dit udgangspunkt og dine muligheder

Det Simfoni AI-drevne vurderings-værktøj finder besparelsesmuligheder ved hjælp af 13 opsparingshåndtag og benchmarkdata på tværs af brancher og regioner. Med disse oplysninger producerer Simfoni Analytics forslag til initiativer, der er rangeret efter mængden af potentielle besparelser og som lige til at eksekvere.

Optimering af leverandører

Konsolider leverandører, øg kontrakter og kataloger

Køb af kvalitetsprodukter til rimelige priser kan virke som magi for mange, men professionelle indkøbere arbejder hårdt på at få det bedste produkt til de bedste vilkår og priser. 

Fordi Simfoni Analytics giver klassificering til niveau 4+, har professionelle indkøbere øget mulighed for at finde ækvivalente produkter og sammenlignelige leverandører. Med synligheden af leverandør potentialet i Commonality Analysis Dashboard kan volumener og leverandører konsolideres på tværs af virksomhedens afdelinger og enheder.

KPI'ere, Budget & Forecast

Forecast fremtidige udgifter baseret på data

Takket være avancerede maskinlæringsmodeller hjælper Simfonis prognoser dig med proaktivt at budgettere og planlægge indkøbsaktiviteter måneder i forvejen. 

Vi giver dig mulighed for at se, hvad der kommer rundt om hjørnet. Det dedikerede prognosemodul anvender statistiske beregninger af tidligere forbrugsmønstre og markedsintelligens til at skabe præcise prognoser.

Pris Varians

Lav budgetter og forecasts med indbygget og kendt prisafvigelse

Når du udarbejder budgetter for de(t) kommende år, er brug af eksisterende materialepriser et oplagt sted at starte. I mange tilfælde betaler virksomheder dog ikke kun en enkelt pris for en vare. Spend Analytics synliggør prisvariationen i de forskellige køb af samme vare.

Spend Analytics tager også højde for indkøbsfællesskaber, omkostninger under kontrakt og sæson-udsving i priser. 

Tail Spend kontrol

Kortlæg mønstrene i de mange små indkøb

Tailspend defineres traditionelt som ca. 20% af en organisations udgifter, der stammer fra ca. 80% af deres leverandører. Hver transaktion virker som en lille aftale, men lagt sammen løber det op anseelige beløb og tidsforbrug at behandle så mange transaktioner og administrere de mange leverandører.

Udfordringen er, at der sker meget inden for de nederste 20% og uden de rigtige systemer, kan det være vanskeligt at administrere.

Forbrugs management og automatisering

Gå skridtet videre end til at kontrollere udgifterne - automatiser dem ​

Simfoni Spend Analytics er en fantastisk måde at forstå, hvor og hvor meget du bruger. Systemet fortæller dig præcis hvilke forskelle de enkelte ændringer vil medføre. Og når disse ændringer er foretaget, hvordan du derefter kan fastholde dine besparelser fremadrettet.

Simfoni Spend Analytics er også tilgængelig som en del af Simfoni Spend Automation Platform, en komplet sourcing-løsning til at hjælpe med alle dine indkøbsbehov.

Vendor Management

Contract

Providing contract-level obligation tracking to drive continuous improvement

Relationship (SRM)

The core capabilities for digitizing and operationalising Enterprise Vendor Management (EVM) across the business

Risk (Performance Compliance, Innovation)

Operationalizing vendor risk management with a standardized risk model and one-click risk capture, monitoring and mitigation