Hvordan vil du starte?

Der er mange forskellige måder, du kan komme i gang med at øge enten jeres bæredygtighed eller optimere jeres procurement.

I kan tage en PIC test

Uanset om du er en del af en SMV’, en mellemstor virksomhed eller C20 virksomhed, så kan en PIC (Positive Impact Commerce) test være et relevant sted at starte.

Testen giver jer et øjebliksbillede af, hvor virksomheden står ift FN’s verdensmål – en ”baseline” for hvor bæredygtige man er netop nu samt en handlingsplan for, hvordan I kommer videre.

Du kan tilmelde dig et gratis webinar

Her kan du lære om FN’s Verdensmål, bæredygtighed og ansvarlighed – og samtidig få en introduktion til PIC testen, inden du køber den.

Du kan booke en gratis demo

Simfonis løsninger er for økonomi og indkøbsansvarlige, der for alvor ønsker at optimere deres indkøb – opnå markant større gennemskuelighed, spare penge på deres leverandører og måske også på deres interne headcounts.

Timeld dig et af vore Procurement Netværk

Sustainable Business

I dette netværk er målet at gøre bæredygtighed til en integreret del af medlemmernes strategiske ledelse og deres virksomheds værdikæde. Fokus er på Procurement, kommunikation, forretningsforståelse samt den vigtige rolle som bindeled mellem den daglige operationelle ledelse og virksomhedens topledelse og bestyrelse.

Medlemsprofil: CFO’s i almindeligehed og CPO’s i større virksomheder.

Læs mere og tilmeld dig her

Sustainable Procurement

I dette netværk er målet at gøre bæredygtighed til en integreret del af medlemmernes operationelle ledelse og deres virksomheds værdikæde med særligt fokus på procurement.

Medlemsprofil: CPO’s, Head of category, Supply Chain Managers, Indkøbschefer/direktører, IT chefer, CIO’s, Head of Vendor Management samt specialister og rådgivere indenfor Sustainability.

Læs mere og tilmeld dig her